PUBLICITAT

L'Hotels Plaza dóna la baixa a Jona per un acte d'indisciplina greu

  • La decisió és de la directiva, que no vol detallar què ha passat i es remet a dir: «És reincident»
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Jona rellisca i es torça el turmell esquerre en la caiguda, en un duel d'aquest curs amb el Burela al Poliesportiu. Foto: TONY LARA

Jonathan Pérez, Jona, se'n va de l'Hotels Plaza per la porta del darrere i després de més de set temporades defenent aquesta samarreta. La directiva va decidir diumenge donar-li la baixa per un acte d'indisciplina greu que, segons va detallar el gerent, Emili Puig, no és el primer.

«Ja havia comès una falta disciplinària greu abans del Nadal; llavors la junta es va reunir d'urgència per tractar el tema i per ser la primera vegada que passava vam decidir no castigar-lo. Ara ha tornat a fer una cosa igual, ens hem reunit els membres de la directiva i per reincidència decidim fer-lo fora», va manifestar el gerent.

El club, però, no vol fer públics els motius. «Són coses internes», es va remetre a assenyalar Puig. Coses que, certament, malmeten l'imatge de l'entitat i també la del jugador. Això sí, l'internacional tricolor ha cobrat fins a l'últim cèntim de la liquidació amb tot el que li debia el club com a conseqüència de la pèrdua dels 50.000 euros que el Govern li va negar. El club havia arribat a un acord amb tota la plantilla per reduir-se el salari en un 40% i només Jona i Cabinho s'havien negat a signar. És possible que la situació a la qual s'ha arribat estigui relacionada amb aquest tema tot i que el club es nega a explicar els motius; el que està clar és que el cos tècnic no té res a veure amb el comiat del jugador.

Tot i que el comiat es va produir diumenge, la junta ja tenia la decisió presa des del divendres, però va preferir esperar dos dies per no perjudicar l'equip. Dissabte hi havia partit a la pista del Playas de Castellon (victòria tricolor per 3-7), la convocatòria ja estava feta i segons Puig: «No era qüestió de generar mal ambient».

DE LA ROSA ACATA LA DECISIÓ / El tècnic, Xavier de la Rosa, assegurava ahir que no té ni idea de què ha passat. «És decisió de la junta i jo no entro. He parlat amb Jona i m'ha dit que admet que es va equivocar... Jo respecto la decisió de la junta i ara el que hem de fer nosaltres és continuar mirant endavant sense ell i ja està, amb els que som. Tinc una plantilla de catorze i notarem la seva baixa però ja he tingut al llarg de la temporada jugadors lesionats com Cabinho o Carlinhos i igualment hem estat competitius».

Jona no era un pilar, però sí un dels jugadors amb més minuts, que feia feina fosca. Procedia del CE Sant Julià i va donar el salt al FC Andorra quan hi havia l'acord d'afiliació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT