PUBLICITAT

Tres equips d'Andorra s'apunten a la Titan Desert

  • Són el Viladomat Temporal Quality, el Multisegur i el MoraBanc d'Aranda
I. MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Maestre, Aranda, Pérez i Lorenzo, ahir en la presentació dels equips. Foto: ÀLEX LARA

La Titan Desert guanya cada any més adeptes gràcies a països com Andorra, que cada edició que passa –i ja en van set– augmenta la seva delegació. De cara a la del 2012 novament tindrem a Ramon Aranda lligat a MoraBanc, l'únic corredor juntament amb l'espanyol Ramon Espel que ha acabat totes les edicions, però també es van presentar ahir a la seu de l'entitat l'equip Multisegur que formen Josep Maria Rossell, Eduard Vega i Emili Pérez i el Viladomat temporal Quality, amb Jordi Pallàs i Miquel Lorenzo.

Aranda, el gran expert de la Titan, hi anirà sense cap company tot i reconèixer que li és millor anar amb algú però tampoc no se sentirà sol, ja que segons va dir «ens ajudarem amb els equips de l'Emili i el Miquel», debutants en la gran cita africana.

Després de set anys Aranda ja sap de què va una mica el fet de córrer en BTT pel desert del Marroc i ahir va reconèixer que el que més respecte li fa no són ni les dunes, ni el terreny pedregós ni el fet d'afrontar l'edició més llarga de la història, amb 680 quilòmetres a completar en sis etapes. «A mi em preocupa la calor. He arribat a estar a 48 graus i es pateix de debó», va dir.

Emili Pérez, que va del ciclisme en ruta, va assenyalar que el fet de no conèixer res és el que més preocupat el té: «Serà qüestió d'adaptar-se i guanyar confiança». Miquel Lorenzo assegura que va al Marroc amb l'objectiu de «viure l'experiència». El repte de tots serà acabar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT