PUBLICITAT

Carles Rossell correrà el mític Tor des Géants

  • El cinquè classificat de la Ronda dels Cims 2011 serà al setembre en aquesta ultra fons de 330 km
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Carles Rossell -dorsal 10- en la Ronda dels Cims 2011, l'estiu passat. Foto: ÀLEX LARA

Carles Rossell, cinquè en la Ronda dels Cims 2011 i segon millor corredor andorrà, serà gràcies a l'ajut de les empreses Sport HG, Emte Andorra S.A i R3e en la línia de sortida d'una cursa d'ultra fons mítica com és la Tor des Géants, que es disputarà el setembre vinent a la Vall d'Aosta italiana.

Es tracta d'una carrera de 330 quilòmetres –pels prop de 180 de la Ronda– amb 24.000 metres de desnivell que s'ha de fer en un temps límit de 150 hores i que comptarà amb 600 participants; les inscripcions s'havien limitat a 150 però als 27 minuts ja s'havia superat aquesta xifra, per la qual cosa l'organització va permetre l'ampliació de places en 50 més. No és una cursa que pugui fer qualsevol però es tracta d'una carrera de tal rellevància que compta amb una llista d'espera de prop de 550 corredors més.

Rossell s'ha aventurat amb la Tor des Géants com un dels seus reptes d'aquesta temporada d'estiu, en la qual dins dels seus preparatius intentarà ser finisher d'una de les set ultra trails o trails –proves de més de 58 quilòmetres– entre les quals s'hi troben, un any mésla participació en l'Andorra Ultra Trail, tot i que en aquest 2012 farà la Mític, de 112 quilòmetrs de distància. L'objectiu, per tant, a la Vall d'Aosta, serà el d'arribar a la meta, que ja és massa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT