Òscar Casal estrena l'any amb un triomf a la Panxampla

ALFARA DE CARLES

Òscar Casal, integrant de l'equip de curses d'estiu de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) ha començat la temporada amb bon peu gràcies a que el cap de setmana passat va guanyar la cursa Panxampla, que forma part del circuit de Terres de l'Ebre i que va aplegar 170 participants.

El corredor andorrà del Soldeu Esquí Club va completar els 23 quilòmetres de distància –amb uns 1.800 metres de desnivell– als voltants del municipi d'Alfara de Carles de Tarragona amb un temps de 2h 16min 31s, superant en sis minuts i mig el segon classificat, Javi Delgado, i en deu al tercer, Pere Castillo. Comença bé un corredor que l'any passat va acabar en el top-15 de la Copa del Món de curses de muntanya.