PUBLICITAT

L'obra 'Ego' de Rebeca Salcedo guanya el 15è concurs de poesia Miquel Martí i Pol

  • En la categoria Poema, la guanyadora ha estat Cristina Gavaldà amb el poema titulat Moment
  • El jurat també ha atorgat un accèssit de cada categoria, que han recaigut en Eva Arasa i Teresa Bernardo
16042012_miquelmartipol
Imatge de l'entrega del premi Miquel Martí i Pol de l'any 2007. Foto: EDUARD COMELLAS
L'obra Ego de Rebeca Salcedo ha guanyat el primer premi de la categoria Recull del 15è concurs de poesia Miquel Martí i Pol, dotat en 1.000 euros. En la categoria Poema, la guanyadora ha estat Cristina Gavaldà amb el poema titulat Moment. El jurat també ha atorgat un accèssit de cada categoria, que han recaigut en Eva Arasa i Teresa Bernardo.

De les vuit obres presentades en la categoria Poema i les nou obres en la de Recull, el jurat del quinzè concurs de poesia Miquel Martí i Pol, format per Alícia Valls, Simó Duró i Robert Pastor ha proclamat els guanyadors aquest dilluns en un acte al Teatre Comunal d'Andorra la Vella.

La guanyadora del primer premi en la categoria Recull, dotat amb 1.000 euros, ha estat Rebeca Salcedo d'Escaldes-Engordany amb l'obra Ego. El jurat ha valorat la utilització de la paradoxa i la precisió del llenguatge 'alhora senzill però molt evocador'.

El primer premi de la categoria Poema, dotat amb 200 euros i un lot de llibres, ha recaigut en Cristina Gavaldà, d'Encamp, amb el poema titulat Moment, del qual s'ha valorat 'el ritme i la qualitat de les imatges'.

D'altra banda, Eva Arasa, de la Massana, ha rebut un accèssit consistent en un lot de llibres per l'obra titulada Haikús d'Engolasters, per 'la musicalitat del conjunt lligada a les imatges de la natura'.

Finalment, l'accèssit en la cateoria Poema ha estat per al titulat princesepunk.ad de Teresa Bernardó, i ha estat premiat per la 'seva originalitat i la profunditat de pensament'.

El quinzè concurs de poesia Miquel Martí i Pol s'ha celebrat amb motiu del Dia mundial del llibre i està organitzat per la Biblioteca Pública adscrita al departament de Promoció Cultural i Política Lingüística del Govern.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT