El títol es decidirà en l'última jornada i qualsevol pot ser campió

• El Lusitans és líder empatat amb el Pidasa i Escale i Matecosa estan un punt per sota
IVÁN MOURE
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Baixinho es tira per robar la pilota a Renato en el Pidasa-Lusitans, ahir. Foto: ÀLEX LARA

Mai s'havia vist una lluita tan igualada pel títol en la història de la Lliga Nacional. Els resultats d'ahir han deixat tot per decidir en l'última jornada del play-off. Lusitans i Pidasa van empatar (1-1) a Aixovall i deixa l'equip de Vicens Marqués primer en la taula –gràcies als punts obtinguts en els quatre enfrontaments directes– malgrat tenir els mateixos punts que els colomencs i en l'altre duel l'Escale va derrotar el Matecosa (1-2) per la qual cosa tots dos equips es queden a un punt dels colíders. Qualsevol dels quatre, per tant, pot ser campió la setmana vinent en una última jornada d'infart que viurà a les dotze del migdia l'Escale-Pidasa a Alàs i el Lusitans-Matecosa a Aixovall.

EL PIDASA RESPIRA ‘IN EXTREMIS' / El Lusitans va tenir el Pidasa contra les cordes durant gairebé una hora. Els colomencs, vigents campions, van començar amb tres rematades d'Alejandro que dues van topar amb el travesser (minuts 9 i 17) i una va sortir fora amb tot a favor (26') però una genialitat de Luís a la mitja hora, amb un gol olímpic, va concedir l'1-0 per al Lusitans. El Pîdasa va poder empatar al minut 34 fruit d'un penal de Franklim a Fité, però Manolo Jiménez va fallar la pena màxima. En la segona part el Lusitans va saber controlar el marcador sense gaires problemes fins que al minut 84 Beto va fer una magnífica jugada dins de l'àrea, va cedir a Juli Sánchez i aquest va empatar.

A Alàs l'Escale necessitava guanyar per ficar-se en la lluita pel títol i ho va fer amb un gol de Sirvan (minut 24) i un altre de Boris (73') poc després que Gabi Riera empatés.