Empat insatisfactori del Cevalls contra el cuer Terrassa (5-5)

Àlex Martín, en una de les accions que va culminar amb un gol, ahir. Foto: ÀLEX LARA

L'Andorra HC Cevalls tenia ahir l'oportunitat de situar-se en posicions de permanència si guanyava a casa contra el cuer Terrassa però va obtenir un empat (5-5) insatisfactori que el manté en la zona delicada de la classificació en un partit que va dominar de principi a fi tot i que va anar en tot moment a remolc en el marcador. Va haver d'aixecar el 0-1, aconseguit en el minut 10, amb un gol d'Àlex Martín en la següent jugada per anar igualats al descans.

En la segona part de nou els visitants van picar primer (minut 28) i Edu Rocha va establir de nou l'empat (30'). En deu minuts de desconcert del Cevalls el Terrassa va fer tres gols més –el 2-4 de penal i el 2-5 de falta directa– però en la recta final, de nou va neutralitzar el desavantatge l'equip de Juan Sebastián, amb un Àlex Martín com a finalitzador que va acabar amb un pòquer de gols. Amb el 5-5 l'equip andorrà gaudia de dos minuts per deixar els tres punts a casa, però la falta de punteria va deixar tot com estava.