PUBLICITAT

La Guàrdia Civil intervé 25.000 euros en dues actuacions a la Farga de Moles

EL PERIÒDIC
LA FARGA DE MOLES

La Guàrdia Civil va localitzar divendres 14.000 i 13.000 euros en dos vehicles que circulaven per la duana de la Farga de Moles en direcció a Espanya. Els dos propietaris són veïns de Barcelona i van poder continuar el viatge amb 1.000 euros en concepte de mínim de supervivència, mentre que les 25.000 euros restants han estat intervinguts per la policia.

La primera intervenció es va realitzar a les onze del matí, quan efectius de la Guàrdia Civil de la Secció d'Especialistes Fiscals de la duana de la Farga de Moles van localitzar en un turisme marca Subaru amb matrícula espanyola 14.000 euros. Els diners estaven amagats a l'interior d'una jaqueta situada al seient de l'acompanyant i els agents van identificar el propietari com a J.F.P. de 43 anys, veí de Barcelona.

La segona actuació va tenir lloc a les dotze del matí, a l'inspeccionar un turisme de la marca Ford amb matrícula espanyola. La Guàrdia Civil va trobar en en un sobre guardat a la guantera la quantitat de 13.000 euros. El propietari del vehicle va resultar ser A.R.G. de 48 anys i veí de Barcelona.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT