Un FC Andorra sense idees cau a casa davant el Mollerussa (1-3)

• Conservarà la segona posició però l'ascens directe es veu ara més que difícil
I. MOURE
AIXOVALL

Cristian, que ahir tornava a jugar, pugna una pilota en el duel d'ahir. Foto: ÀLEX LARA

Un revés en tota regla és el que va rebre ahir l'Andorra a Aixovall. L'equip de Justo Ruíz va fer un partit discret, amb un joc sense idees, i va acabar cedint per 1-3 davant un Mollerussa impecable en defensa i letal al contraatac. Malgrat la derrota el quadre tricolor conserva la segona posició però el lideratge i l'ascens directe semblen més que complicats ara per ara, ja que el Cervera està a set punts a falta del partit que ha de jugar a casa contra el Linyola.

POLÈMIca ARBITRAL / Tot i que l'Andorra no va merèixer guanyar, tampoc va ser just perdre en un partit amb molt poques ocasions de gol. L'actuació arbitral va poder influir de gran mesura ja que ja que es va donar per vàlid el segon gol visitant, en un fora de joc més que dubtós al minut 84 quan l'electrònic reflectia un 1-1. Com a conseqüència del gol Ferran Pol va i va ser expulsat i amb deu, en el descompte, va caure el tercer gol que eliminava qualsevol esperança de reacció. Fins llavors el Mollerussa havia plantejat un entramat defensiu amb cinc defenses i quatre migcampistes arreplegats a la vora de la seva àrea gran que van impedir a l'Andorra fer mal. Al minut 48 va arribar el 0-1 fruit d'una jugada a pilota aturada i l'Andorra va empatar, també a pilota aturada, mitjançant Àlex Roca. Però en els últims minuts el punt es va esfumar.