PUBLICITAT

La Policia deté en 24 hores l'autor de sis robatoris en comerços

  • El lladre va entrar en 4 establiments la matinada de dilluns a dimarts
  • Els furts eren de quantitats petites de diners i, sobretot, en monedes
J. R. BAIGES // E. ARASA
ESCALDES-ENGORDANY

20072010_robatori
La peixateria on es va detenir el presumpte autor dels furts, ahir.
Foto: TONY LARA

La Policia va detenir ahir a la matinada el presumpte autor dels diferents robatoris que es van produir en diverses botigues d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, entre les nits de diumenge i dilluns. Precisament la matinada entre dilluns i dimarts es van produir quatre furts amb força sobre les coses, que venien a sumar-se al parell de robatoris de la nit anterior. Segons les fonts policials consultades, en el moment de la detenció, el presumpte lladre no portava cap tipus de documentació al damunt, però els indicis assenyalen que es tracta d'un home no resident al Principat, d'origen magribí.

24 hores després que es produissin les primeres irrupcions d'un lladre en dos establiments d'Escaldes-Engordany, la Policia va detenir el presumpte autor d'aquests robatoris i de quatre furts més. Els últims furts van tenir lloc la matinada de dimarts en dos locals d'Andorra la Vella (una perruqueria i un bar) i dos establiments més d'Escaldes-Engordany (una barberia i una peixateria). Va ser just quan l'home es trobava a l'interior de la peixateria que els agents el van poder detenir.

Gràcies al modus operandi del lladre, la Policia ha pogut establir que es tracta d'un únic autor per a tots els casos. Igualment, la mateixa persona seria autora de dues temptatives més de robatori a la capital --en aquest cas, a una autoescola i un establiment on es fan còpies de claus. Per entrar als establiments, l'home se servia d'un tornavís, amb el qual forçava les portes. A més, se servia de peces de roba per tapar-se les mans i no deixar empremtes.

INCREMENT DE LA VIGILÀNCIA
A partir de les primeres denúncies arran dels robatoris en un supermercat i una granja d'Escaldes-Engordany, la Policia va decidir reforçar la vigilància de la zona afectada. És per aquest motiu que el presumpte lladre va poder ser detingut quan es trobava il.lícitament a l'interior d'una botiga de peix congelat, al centre de la par- ròquia escaldenca.

Els diners furtats eren imports menors que el lladre trobava a les caixes registradores. Quan va ser escorcollat pels agents de Policia, el detingut només portava monedes a sobre. La hipòtesi és que es tracta de les monedes que es deixen a la caixa cada nit per tenir canvi l'endemà.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT