PUBLICITAT

L'Hotels buscarà la velocitat per derrotar el Playas

  • Els andorrans lluiten per assegurar la permanència i situar-se en ?play-off'
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Moisés i Emil celebren el gol del segon, en l'últim partit al Poliesportiu. Foto: TONY LARA

La visita d'aquesta tarda (17.30) al Playas de Castellón serà per a l'Hotels Plaza Andorra una aposta per oblidar-se definitivament de la lluita per la permanència, i així enfocar tots els seus esforços en mantenir-se a la zona de play-off d'ascens on hi és ara mateix. Són aquestes coses difícils d'entendre de la lliga de futbol sala en Segona, on un equip que ara és candidat a l'ascens, tampoc no pot deixar de mirar els rivals de sota, que lluiten per fugir de ser carn de Primera Nacional. «L'equip haurà de donar ritme i velocitat per poder lluitar per la victòria, perquè hem d'aprofitar que l'equip físicament està molt bé, i que el Playas era és ple de veterans», va afirmar el segon entrenador Davide Marfella.

El Playas precisament és en aquesta lluita com a penúltim classificat, per davant de l'Hospitalet, l'últim rival dels andorrans i precisament a qui van derrotar per trencar una ratxa negativa de nou partits sense conèixer la victòria. «Si no juguem amb ganes, amb fam, som un equip normal», va insistir Marfella, que considera que la victòria a Castelló asseguraria la permanència i alliberaria tensions.

La competició està molt igualada, i això fa que un equip que a la taula sembla enfonsat, sigui igual de perillós que un de la part mitjana o alta. La lluita en el play-off, segons Marfella, tindrà idèntica igualtat: «A diferència d'altres temporades, amb qualsevol equip que ens pugui tocar, tindrem opcions, perquè no hi ha cap equip que sigui molt més superior a un altre». L'equip viatja al matí amb Emil, Moisés, Cabinho i Carlinhos tocats, però per jugar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT