PUBLICITAT

L'Andorra rep el Mollerussa pensant només en 3 punts

  • Justo Ruiz considera fonamental lligar els partits a Aixovall
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

A les 16.00 a Aixovall, el FC Andorra rep un conjunt de la part baixa de la classificació, el Mollerussa, però no per això un rival fàcil. Els tres punts són l'única cosa que li val a l'equip de Justo Ruiz si vol mantenir el pols amb el líder, un Cervera que juga demà i que suma a dia d'avui set punts més que els andorrans, a falta de vuit jornades per al final de la competició en la Segona Catalana.

El Mollerussa és per a Ruiz un equip del qual ningú no es pot fiar, ja que considera que en aquesta categoria no hi ha cap fluix: «Durant els 13 partits que hem disputat estant jo a la banqueta, no hem trobat cap equip inferior a nosaltres, sobretot si eren de la part baixa». Amb aquesta idea, l'Andorra sortirà a per totes, tot i que Justo Ruiz considera que el matx «es decidirà en els últims 20 minuts».

CRISTIAN TORNA / Una de les novetats per al partit d'avui és el retorn de Cristian Martínez als terrenys de joc, després de mesos lesionat. El lateral, que és capaç de jugar a la banda com dalt o al centre del camp, ha tornat a entrenar aquesta setmana. Per contra, el FC Andorra no podrà comptar avui amb Emili, sancionat per acumulació de targetes, amb la qual cosa Justo Ruiz haurà de refer la defensa, amb Àlex Roca i Xavi Gil, tot i que aquest té molèsties.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT