PUBLICITAT

Detingut un extreballador d'un restaurant de Grau Roig per furtar diners

  • La denúncia va posar de relleu que s'havien sostret 600 euros de l'interior de tres caixes registradores i 8.700 euros d'una caixa forta

13042012_policia 4

Edifici de la policia. Foto: ANA
La Policia ha detingut un extreballador d'un dels restaurants de Grau Roig acusat de furtar diverses quantitats de diners de tres caixes registradores i una caixa forta. Els fets es remunten al passat dilluns quan la Policia va rebre l'avís que durant la nit o matinada algú hauria sostret diners de l'interior d'un restaurant de les estacions d'esquí de Grau Roig. La denúncia va posar de relleu que s'havien sostret 600 euros de l'interior de tres caixes registradores i 8.700 euros d'una caixa forta, i que cap d'elles presentava signes de força.

La Policia ha informat que la inspecció ocular va permetre determinar que l'autor hauria accedit al restaurant sense causar cap tipus de dany. La investigació va culminar el passat dimecres amb la detenció d'un exempleat del restaurant, que tenia la intenció d'abandonar el Principat. En l'escorcoll efectuat al detingut, els agents van trobar 6.820 euros en efectiu.

L'home, de nacionalitat espanyola i 27 anys, amb autorització de temporer, va ser detingut i posat a disposició judicial aquest dijous, i posteriorment va ingressar al centre penitenciari de la Comella, per ordre del batlle de guàrdia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT