PUBLICITAT

Presó per a l'andorrà autor de l'accident amb dues víctimes mortals a Fígols

  • A Daniel Luis D. S. se li imputen dos delictes d'homicidi imprudent, tres delictes de lesions per imprudència greu i un delicte contra la seguretat vial
13042012_figols1
Un dels vehicles implicats en l'accident. Foto: ACN
El jutge ha decretat presó provisional sense fiança per dos delictes d'homicidi per imprudència greu a Daniel Luis D. S., de 19 anys d'edat i veí d'Andorra la Vella, per haver provocat l'accident de trànsit de dilluns a Fígols i Alinyà (Alt Urgell). En aquell sinistre van morir dues dones de 63 i 62 anys i sis persones més van resultar ferides, una de les quals va quedar en estat crític. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el jutjat d'instrucció número 1 de la Seu d'Urgell ha decretat aquest dijous presó provisional al conductor per dos delictes d'homicidi imprudent, tres delictes de lesions per imprudència greu i un delicte contra la seguretat vial. Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns el noi com a presumpte autor de dos homicidis imprudents ja que segons l'Àrea Regional de Trànsit del Pirineu Occidental la causa de l'accident va ser la invasió del carril contrari per part del vehicle que conduïa el noi, fet que va provocar la col·lisió frontal amb el turisme on viatjaven les dues víctimes mortals.

Les diligències seguiran el seu tràmit habitual en el jutajt número 2 de La Seu d'Urgell que es trobava de guàrdia el dia dels fets.

Les dues dones que van perdre la vida en l'accident eren Isabel J. P., de 63 anys i veïna de Sant Joan de Vilatorrada (Bages) i Montserrat V. S., de 62 anys i de Castellar del Vallès (Vallès Occidental). Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), l'accident també va provocat un ferit crític, evacuat a la Vall d'Hebron; i cinc ferits greus, quatre d'ells traslladats a l'Hospital de la Seu d'Urgell i un altre a l'Arnau de Vilanova de Lleida. El sinistre va tenir lloc a la C-14 al seu pas per Fígols i Alinyà (Alt Urgell).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT