PUBLICITAT

El PS, «encantat» amb què el Govern vulgui legislar el dret de vaga

  • Adverteix, però, que si no ho fa seran ells qui prendran la iniciativa
E. O.
ANDORRA LA VELLA

El Partit Socialdemòcrata es va mostrar ahir «encantat» amb el fet que el Govern vulgui legislar el dret de vaga. Ara, si aquesta qüestió que l'executiu socialdemòcrata va deixar «a punt de tancar» no avança, serà el seu grup qui prengui la iniciativa.

El cap de Govern, Toni Martí, va explicar, en una entrevista al programa La Rèplica d'Andorra Televisió, que el Govern que lidera treballa per tirar endavant una llei que reguli el dret de vaga, una iniciativa que s'inclou en la reforma del codi de relacions laborals, lligada també a un canvi de la llei de drets i llibertats sindicals. Aquestes reformes van encaminades a tenir més interlocutors de representants dels sindicats a les empreses i la voluntat del Govern és poder-les presentar aquest mateix any, malgrat que encara no se n'ha parlat amb els sindicats.

El PS, per la seva banda, va mostrar-se «encantat» amb la proposta, tal com va manifestar el president de la formació, Víctor Naudi. Això sí, va recordar que l'executiu que liderava Jaume Bartumeu ja va estar treballant en la qüestió, «ja hi ha feina feta i a punt de tancar-se», va especificar, tot apuntant que alguns dels actuals membres del grup parlamentari demòcrata hi van posar «traves». Així, va advertir que si l'actual Govern no feia avançar la regulació del dret de vaga, serien els socialdemòcrates els qui la presentarien en forma de proposició. Naudi, però, no va voler posar un límit al calendari.

En l'entrevista, Martí va tractar d'altres qüestions, com la CASS.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT