PUBLICITAT

Aliança entre Crèdit Andorrà i Gamco Asset Management

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Crèdit Andorrà ha signat un acord de col·laboració amb Gamco Asset Management Inc., filial de Gamco Investors Inc. dedicada a la gestió d'actius. Tal com van informar des de l'entitat bancària, es tracta d'una aliança per la qual la companyia de serveis financers, que té seu a Nova York, gestionarà la renda variable en dòlars del banc. Crèdit Andorrà va subratllar que Gamco ha estat triada per «la seva gestió value contrastada, el seu equip professional i el seu reconegut servei d'anàlisi».

Crèdit Andorrà també va destacar que Gamco Asset Management es caracteritza per aplicar la filosofia del value investing, que busca companyies a bon preu que portin a assolir una rendibilitat sostinguda en el temps.

En aquest sentit, es va recordar que Crèdit Andorrà ja aplica la filosofia del value investing en la seva col·laboració amb la companyia espanyola Bestinver, que assessora la gestió de la renda variable en euros.

Gamco Asset Management gestiona mandats per a grans patrimonis i institucions, a més d'administrar una àmplia gamma de fons d'inversió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT