PUBLICITAT

Encamp tanca el 2011 amb un dèficit d'1,68 milions

  • El Comú decideix no instal·lar fotovoltaiques al Complex Esportiu
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
El consell del Comú d'Encamp, ahir Foto: ANA/ N. M.

El Comú d'Encamp va presentar ahir l'execució de comptes de l'any passat, que va tancar amb un dèficit d'1,68 milions d'euros. El deute acumulat del Comú amb les societats participades, però, només es va incrementar en 160.000 euros gràcies al fet que el Funicamp va reduir el seu deute, passant de 8,4 milions d'euros a 7,7 milions d'euros.

Així, la situació actual del deute comunal és de 39,3 milions d'euros, que representen prop del 140% dels ingressos, i per tant es manté dins la legalitat i a distància del llindar màxim del 200%. Són xifres que es van fer oficials ahir, al consell celebrat al Comú d'Encamp.

D'altra banda, el projecte proposat per FEDA i aprovat pel consell de comú d'Encamp l'any passat per instal·lar plaques fotovoltaiques a la teulada del Complex Esportiu i Sociocultural finalment no es durà a terme. Aquest va ser altre dels temes tractats al consell, on es va decidir que no s'instal·lin les plaques al complex ja que això requereix una inversió per arreglar la teulada que el Comú no pot assumir ara. Per aquest motiu des de la corporació s'oferiran altres ubicacions on es puguin instal·lar les plaques. Segons va explicar el cònsol major de la parròquia, Jordi Mas, es podrien col·locar en algun altre edifici o fins i tot en els fanals del carrer.

Esdeveniments promocionals. / La Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa va demanar al Comú d'Encamp 144.000 euros per organitzar diversos esdeveniments durant els propers mesos, que han de servir per dinamitzar la població encampadana. Aquesta quantitat és una part del pressupost de 185.119 euros que ha de servir per finançar tres esdeveniments durant aquest any. Així els hi van trametre en la reunió que van mantenir amb els cònsols d'Encamp. Aquests van trametre el pressupost pel consell de comú i decidir quina quantitat destinen a la Iniciativa Publicitària del Pas.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT