PUBLICITAT

Cristian pot tenir minuts després de la lesió

  • Mesos després, «l'elèctric» futbolista, segons el tècnic Justo Ruiz, ha tornat als entrenaments amb el primer equip
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Cristian Martínez, en el matx a Almacelles de la passada temporada Foto: ÀLEX LARA

El jugador total del FC Andorra, Cristian Martínez, ha tornat aquesta mateixa setmana als entrenaments després de mesos recuperant-se de la seva lesió, i pot tenir minuts demà dissabte contra el Mollerussa (Aixovall, 17.30). Així ho va confirmar ahir el tècnic, Justo Ruiz.

Cristian Martínez ha tornat amb un bon to físic, tal com va assegurar ahir Ruiz: «És un jugador elèctric que de seguida agafa el ritme». Amb tot, els problemes per a l'entrenador estan ara en la línia defensiva, on perdrà per al duel contra el Mollerussa a Emili Garcia. El central complirà amb el partit de sanció per haver vist la cinquena targeta groga, així que la defensa s'haurà de refer: «Podem posar a Maneiro per dins i també a Àlex Roca, que és ben bé la seva posició». El club va informar ahir que, a més de la baixa d'Emili, hi ha jugadors amb molèsties, com és el cas del mateix Maneiro, però també Xavi Gil o Marc Pujol, tot i que tots tres estaran a disposició del tècnic.

LA PRIMERA PLAÇA ÉS POSSIBLE / Ruiz veu possible el lideratge del Cervera: «Si som segons a sis punts del tercer i no ho veig tancat, i estem a set punts del primer, suposo que el Cervera tampoc no ho veurà fet». Resten vuit partits per acabar la lliga.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT