PUBLICITAT

Mercè Martí, nova presidenta d'Iberaudit

  • S'encarregarà del lideratge de la seu per Espanya, Portugal i Andorra
EL PERIÒDIC
BARCELONA

La societat auditora Iberaudit renova la seva cúpula directiva a la seva seu per la Península Ibérica i Andorra. El grup va nombrar ahir a Mercè Martí com nova presidenta executiva de la consultora.

Martí s'encarregarà del comandament dels tres països representats per la marca. Aquesta arreplega a 400 professionals en 13 oficines i tres delegacions secundàries. A més de les principals autonomies espanyoles, com Madrid, València, Catalunya, Aragó, Balears o Andalusia, també es troba a Andorra i a Lisboa.

Mercè Martí succeeix a Alfonso Pérez, qui va fer efectiu el cessament voluntari al seu càrrec. Tot i així, continuarà vinculat a la companyia i treballant activament, a més d'ocupar el càrrec de president honorífic.

El nou consell administratiu comptarà ara amb Martí com presidenta executiva, amb Francisco Aguilar, procedent de l'oficina de Màlaga, com vicepresident. El consell es completarà amb la incorporacó d'Arturo Díaz, soci de l'oficina d'Astúries, amb el mateix càrrec.

Mercè Martí és llicenciada en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i Auditora de Comptes amb estudis de postgrau. També forma part del comitè deontològic del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya. Des del 1999 fins al 2002 va pertànyer al comitè directiu del Registre d'Economistes Auditors a la comunitat autònoma fronterera amb Andorra i el 2001 del comitè de Normes i Procediments del mateix ens a Madrid. També és presidenta de l'associació Grupo 20.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT