PUBLICITAT

Caprabo obre la segona franquícia a Andorra

  • Està ubicada a la parròquia La Massana i dóna feina a sis treballadors
EL PERIÒDIC
BARCELONA

Caprabo obre demà la seva segona botiga franquiciada a Andorra, ubicada a la parròquia La Massana, en concret a l'edifici Tiffanys de la Carretera General-Avda. del Través. La nova botiga té una superfície de 248 metres quadrats, dóna feina a sis persones i compta amb les principals seccions de producte fresc –carnisseria, xarcuteria, forn i fruita i verdures. També ofereix el servei d'entrega de la compra a domicili.

La companyia compta ara amb dos supermercats a Andorra, tot dos en règim de franquícia, que han generat 13 llocs de feina des de novembre de l'any passat, data en què va obrir el primer Caprabo en el Principat.

Aquestes obertures responen, segons un comunicat de l'empresa, al pla d'expansió de Caprabo amb què preveu obrir un centenar de botigues en règim de franquícia fins el 2015, especialment a Catalunya, on és el supermercat de referència amb una quota de mercat del 14%.

Caprabo és una companyia de supermercats «de referència», s'apunta en el comunicat. Va néixer a la ciutat de Barcelona l'any 1959, és l'empresa de supermercats més antiga i té a la seva xarxa el supermercat més antic d'Espanya que encara avui està obert. El 2010, Caprabo va tancar l'exercici amb una facturació de 1.500 milions d'euros, 9.000 treballadors i una xarxa de 343 botigues en els mercats estratègics de Catalunya, Madrid i Navarra. El supermercat on-line de Caprabo, que té deu anys d'història, compta amb cent cinquanta mil clients. La Targeta de Fidelització de Caprabo compta amb 1,3 milions de clients actius. Més de 300.000 persones visiten els supermercats de Caprabo cada día.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT