PUBLICITAT

El fax de Holmes no arriba i el seu representant tranquil.litza

  • Guillermo Bermejo va dir ahir al River que el fitxatge era un fet a falta de la firma
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Holmes (de blanc), en defensa davant el LOBE Osca en un duel de l'inici del curs passat amb el Palència. Foto: SOLOBASKET.COM

En teoria el fitxatge de James Holmes pel River Andorra és un fet, només falta la signatura. Hi ha un acord que tan sols s'ha de rubricar per escrit, però el fax amb les condicions del contracte que el club tricolor havia de rebre dilluns encara no havia arribat ahir a la tarda.

Davant de la sospitosa espera, Francesc Solana es va posar ahir al matí en contacte amb el representant del jugador nord-americà, Guillermo Bermejo, qui va enviar un missatge tranquil.litzador al director general del River: "Em va dir que arribaria al llarg del dia d'ahir, però aquí no hem rebut res", va manifestar Solana passades les set de la tarda i una vegada havia sortit de la seu del club. És a dir, que el fitxatge de Holmes es podria dir que està pendent de la signatura, però el club andorrà es resisteix a fer-ho oficial fins que no estigui per escrit, perquè no passi res similar a l'estiu de l'any passat, quan va anunciar la incorporació de Bruce Price i el jugador es va fer enrere a l'hora de signar.

Ara, amb Holmes, la situació és la mateixa: hi ha un compromís verbal per una temporada i amb un clàusula per lesió supeditada a un exhaustiu control mèdic, després d'haver estat tota la temporada passada de baixa quan havia fitxat pel Palència, a causa d'una lesió greu a un dit del peu dret. Amb tot, no vol anunciar res, tot i que Solana va recordar que vindria a ocupar la baixa de Courtney Pigram i que de qualitat, en té de sobres per superar els números del seu compatriota, ja que és "el millor escorta de la LEB Plata" si està al nivell d'abans de la lesió.

DEU EQUIPS CONFIRMATS A banda de la configuració de la plantilla del River 2010-2011 avui s'espera que la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB) faci públics els equips que disputaran, la temporada vinent, la LEB Plata. A la web del màxim ens del bàsquet del país veí ja surten 21 clubs confirmats, però segons fonts federatives la realitat és una altra ben diferent.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT