Verdú venç al gegant de Soldeu, amb 'Mimi' tercera

• Tots dos a més de Carmina Pallàs rebaixen punts en la disciplina
SOLDEU

Joan Verdú, ahir durant la cursa de gegant a la pista Avet de Soldeu Foto: LLORENÇ GIOL

En el dia que s'esperava que Mireia Gutiérrez millorés en el gegant en puntuació FIS, això va arribar amb els 23,53 punts per a l'andorrana i la seva tercera posició en cursa, just per darrera de les favorites, Anne-Sophie Barthet, primera, i Tessa Wosley, segona. En categoria masculina, Joan Verdú va donar la gran notícia del dia en imposar-se amb una bona cursa i també amb reducció de punts, situant-se ara amb 32,18.

En dones, domini francès amb el triomf de Barthet (2min 22,46s) i segona posició de la favorita, Tessa Worley (2min 23,02s), que va ser la guanyadora de la Copa del Món disputada a l'Avet el passat febrer. Mireia Gutiérrez va ser tercera amb 2min 24,62s, amb una actuació a la segona mànega excepcional, amb el mateix millor temps que Barthet (1min 13,54s) i superant Worley, tot i que va cedir gairebé dos segons en la la primera mànega. Així mateix, també va destacar Carmina Pallàs, sent 8a amb 59,99 punts FIS, que també va rebaixar els seus registres.

Per altra part, Joan Verdú va superar amb 2min 18,45s a l'espanyol Pol Carreras (2min 18,88s) i l'italià Stefano Zucchi (2min 20,92s). Verdú ha fet el segon millor temps en la primera mànega, i el primer en la segona. Kevin Esteve i Roger Vidosa no van finalitzar la primera mànega.

COURRIEU, QUART A FRANÇA / Kevin Courrieu és a Val d'Isère amb Sissi Hinterreitner disputant els Campionats de França d'infants II. Courrieu va ser quart en l'eslàlom, i 13è en el supergegant. Així mateix, Hinterreitner no va acabar l'eslàlom, mentre que va ser 68a al supergegant.