PUBLICITAT

Tots els jugadors de l'ascens a ACB del 92 seran dissabte

  • Jordi Clúa rebrà el reconeixement dels actuals i antics jugadors i directius
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Dissabte serà una jornada especial per al BC River Andorra, entitat que celebrarà aquest dia els 20 anys de l'ascens a l'ACB, i l'ascens de l'actual temporada a LEB Or, aconseguit ara fa unes setmanes. Contra el Gandia Bàsquet, a partir de les 20.00, començarà el bàsquet, però abans, durant i després es viurà una gran festa amb molts actes.

Al Poliesportiu hi seran tots els membres del mític equip que va assolir l'ascens. Amb l'extrenador Edu Torres entre ells, Sergi López, Carles Farfán, Ayuso i, com no, l'exdelegat Jordi Clúa, que rebrà de l'entitat, dels excompanys de fa dues dècades i dels més recents, tota l'estima que mereix un home implicat des de sempre a l'entitat del bàsquet andorrà per excel·lència.

Els horaris estan definits perquè la festa comenci una hora abans del matx. A les 19.00, RTVA emetrà el partit d'aquell ascens del 14 d'abril de 1992 contra el Càceres, en un senyal que es podrà seguir dins del Poliesportiu a través d'unes pantalles que hi posaran per l'ocasió. La televisió farà des de les 17.20 un revival d'aquell matx amb el retrobament d'aquells jugadors, tècnics i directius que van fer possible l'ascens a ACB.

A la mitja part del partit entre el River i el Gandia, els veterans sortiran a la pista per rebre l'homenatge, mentre que tot es barrejarà amb la presència de Clúa. De la resta d'actes, el club sortejarà una equipació del primer equip signada per tots els jugadors actuals, i quatre pilotes, i també es produirà el lliurament del trofeu de campió per l'ascens a Or.

Es demana antel·lació al públic, ja que els 500 primers tindran entrada gratuïta per al cinema a Illa Carlemany, mentre que a més en acabar del partit la festa continuarà amb sopar al Buda Espai Andorra. Les entrades per aquest postpartit són limitades i es poden comprar al preu de 30 euros a través del club, trucant al 890390 per fer les reserves. Al Buda hi haurà, a més, xarrades i records, de la mà de Xavi Mujal. RTVA emetrà el 24 d'abril en una preestrena a Illa Carlemany i el dia 26 per tothom a la tele, el documental del realitzador David Ramos amb motiu de l'ascens a LEB Or assolit pel club.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT