PUBLICITAT

PS: "Vam assolir un dèficit semblant amb més despesa d'inversió"

  • El Partit Socialdemòcrata assenyala que el Govern de DA ha augmentat les despeses de funcionament

11042012-naudips

El president del Partit Socialdemòcrata. Foto: ANA
El Partit Socialdemòcrata ha valorat, mitjançant un comunicat de premsa, el tancament de comptes del 2011. Segons les seves consideracions, de les xifres presentades pel Govern, se n'extreu que "el govern socialdemòcrata va arribar, amb molta més despesa d'inversió, gairebé al mateix dèficit que el de DA". A més, els socialdemòcrates assenyalen que "en només vuit mesos" el Govern de DA ha augmentat les despeses de funcionament com són les despeses de personal o les transferències a entitats'. És per això que consideren que els comptes confirmen que "la gestió del govern socialdemòcrata anava en la bona línia".

Segons l'anàlisi dels socialdemòcrates, el dèficit del 2011 és similar al del 2010, i això respon a 'la política d'acurada gestió pressupostària duta a terme pel Govern socialdemòcrata al 2010 i durant els primers quatre mesos del 2011', ja que assenyala que al 2008 i 2009 hi havia un dèficit de més de 100 milions d'euros.

El PS critica que al 2011 s'ha aconseguit aquest resultat "reduint les inversions i transferències de capital en gairebé 35 milions d'euros", i que això permet afirmar que s'han fet els mateixos resultats quan els socialdemòcrates van fer molta més inversió.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT