PUBLICITAT

Gutiérrez es refà amb triomf de la decepció del Nacional d'eslàlom

  • La cursa FIS d'Arcalís deixa Nil Ruiz com a millor andorrà, 9è, i Esteve i Vidosa fora
EL PERIÒDIC
ARCALÍS

Periodic
Gutiérrez, a la prova de la Copa d'Europa de la temporada passada Foto: TONY LARA

Sort diferent per als andorrans en l'eslàlom FIS que es va disputar ahir a Arcalís, amb victòria per a Mireia Gutiérrez en categoria femenina, amb el que l'andorrana es refà de la decepció de l'anterior prova del Campionat Nacional en aquesta disciplina, on va quedar fora quan era primera, i amb decepció en categoria masculina, ja que Kevin Esteve i Roger Vidosa no van poder finalitzar la primera mànega. Nil Ruiz va ser el millor del Principat amb la 9a posició.

La pluja, va marcar l'eslàlom en les dues categories, especialment perquè va provocar problemes en la pista, el que va fer que molts esquiadors tinguessin problemes. No va ser el cas de la Mimi, que es va imposar amb claredat respecte a la segona classificada, Carmina Pallàs: 1min 33,40s per a Gutiérrez; 1min 39,70 per a Pallàs. Carla Planas va finalitzar 13a.

En homes, Esteve va perdre la trajectòria en una porta i va ser desqualificat en la primera mànega, on Vidosa va caure i tampoc no va poder mostrar el seu potencial ahir. Nil Ruiz, per contra, va ser el millor amb la 9a posició (1min 33,67s), a més de dos segons del vencedor, l'espanyol Pol Carreras (1min 31,28s). Dels corredors de la FAE, van destacar els joves, especialment Joan Verdú, que va ser 10è. Jan Missé va acabar 15è; Àxel Esteve, 19è; Gabriel Barios, 21è, Xavier Salvadores, 33è, Robert Solsona, 34è; Guillem Casal, 36è; i Marc Vieitez, 37è. També van córrer Bruno Ribeiro, 42è; Marc Pinar, 43è; Marc Berges, 44è; Romain López, 45è; Matías Vargas, 46è; Albert Tomé, 47è; Joan Josep Comas, 48è; i Elies Comas, 51è.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT