PUBLICITAT

Grandvalira encara la darrera setmana de la temporada amb el 90% de les instal·lacions obertes

  • Les cotes aniran des dels 40 als 140 centímetres de neu amb qualitat primavera

10042012_grandvalira_grauroig

 Foto: ANA
Grandvalira encara l’última setmana abans del tancament, previst pel 15 d’abril, amb el 90% de les instal·lacions obertes i unes cotes que aniran des dels 40 als 140 centímetres de neu amb qualitat primavera.
L'estació ha previst dedicar una jornada especial per a tots els que han adquirit el forfet de temporada. Durant el matí del dissabte 14 d'abril, de les 10 a les 12 hores, es durà a terme el descens a la pista Esparver de Grandvalira-Soldeu on tots els participants podran cronometrar la velocitat i competir per aconseguir el millor temps. A continuació, i fins a les 14 hores, s’impartiran consells d’iniciació a l’stadibumps de Grandvalira-El Tarter per superar els bumps, i tot seguit hi haurà la botifarrada popular amb animacions, música i un sorteig de productes i experiències especials de Grandvalira.

D'altra banda, el domini esquiable ha informat que durant el període de Setmana Santa, Grandvalira ha registrat una mitjana d’11.000 visitants diaris, una bona afluència que Grandvalira atribueix a l’estada de l’usuari espanyol que té una durada de dos a tres dies, i a la coincidència del període de vacances d’una zona de França que ha portat públic francès al domini durant aquests dies.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT