PUBLICITAT

La FACA qualifica d''inoportuna' la decisió dels bancs de cobrar comissions pel pagament amb targeta

  • La Federació d'Associacions de Comerciants (FACA) lamenta que no s'hagi tingut en compte l'opinió dels comerciants en aquest tema.
10042012_targeta
TPV. Foto: ANA
La Federació d'Associacions de Comerciants (FACA) ha qualificat d'inoportuna la decisió dels bancs d'aplicar una comissió del 0,5% als pagaments superiors a 30 euros. La FACA ha tramès el seu malestar a través d'una carta dirigida a les entitats bancàries del Principat i en la que lamenten que no s'hagi tingut en compte l'opinió dels comerciants en aquest tema.

La carta posa de relleu que aquesta decisió és 'inoportuna' i que agreuja la 'situació difícil' que viuen els comerços del país. Els comerciants, a més, lamenten que aquesta comissió no la poden repercutir en el preu de venda al públic, perquè suposaria una pèrdua de competitivitat respecte a altres mercats.

La carta recorda que fins al moment la relació entre els comerciants i les entitats bancàries del país ha estat de 'col·laboració mútua' i que fins i tot el comerç ha promocionat el pagament amb targetes del país. Per aquest motiu, els comerciants asseguren que no entenen 'el gir sobtat d'aquesta situació, malmetent una relació que sempre ha estat de confiança'.

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT