PUBLICITAT

Dos dels ferits en l'accident d'Organyà es troben en estat greu

  • Un home de 64 anys que viatjava en el vehicle de matrícula espanyola es troba en estat greu a l'Hospital Arnau de Vilanova amb ventilació mecànica
  • Un noi de 20 anys que viatjava en el vehicle andorrà està ingressat a la Vall d'Hebron i es troba estable dins de la gravetat.

10042012_accident

El punt de la C-14 on va tenir lloc l'accident. Foto: ACN
En l'accident d'aquest diumenge a Organyà, que va causar dues víctimes mortals, també van resultar ferides sis persones, dues d'elles greus. Un home de 64 anys que viatjava en el vehicle de matrícula espanyola es troba en estat greu a l'Hospital Arnau de Vilanova amb ventilació mecànica, mentre que un noi de 20 anys que viatjava en el vehicle andorrà està ingressat a la Vall d'Hebron i es troba estable dins de la gravetat.
Un dels ferits de l'accident mortal que hi va haver aquest diumenge a la C-14, un home de 64 anys, continua ingressat a la UCI de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, amb ventilació mecànica i en estat greu. L'altre ferit del vehicle de matrícula espanyola va ser traslladat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell amb una fractura de cúbit i radi.

Pel que fa al vehicle andorrà, un dels ferits, un noi de 20 anys, es troba a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona i està estable dins del pronòstic greu. Els altres tres ferits del vehicle andorrà van ser inicialment traslladats a l'Hospital de la Seu d'Urgell, i un d'ells va ser derivat a l'Hospital Clínic. Dels dos ferits que romanen a la Seu d'Urgell, un d'ells serà donat d'alta aquest mateix dimarts i l'altre pateix diverses fractures i policontusions i podria ser donat d'alta aquest dimecres.

D'altra banda, pel que fa a l'accident que va tenir lloc diumenge al terme municipal d'Oliola, a la carretera entre Guissona i Ponts, els dos ferits, un home de 33 anys i una dona de 34, romanen ingressats a traumatologia de l'Hospital Arnau de Vilanova.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT