PUBLICITAT

Els Mossos detenen una dona implicada en l'accident mortal d'Oliola

  • La detinguda, francesa de 68 anys, conduïa el tercer vehicle implicat
EL PERIÒDIC
OLIOLA

09032012-oliola
Uns bombers treballen sobre el cotxe andorrà ahir a la nit a la carretere de Guissona a Ponts, a l'alçada d'Oliola. Foto: ACN / MIRET SALVADOR
Els Mossos d'Esquadra de la Generalitat de Catalunya han detingut per homicidi imprudent una dona, francesa de 68 anys, implicada en l'accident mortal d'aquest diumenge al vespre a la carretera de Guissona a Ponts, a l'alçada d'Oliola. En l'accident van topar frontalment dos vehicles, però la causa podria ser una maniobra d'un d'ells forçada per la conducció imprudent d'un tercer vehicle, que seria el que conduïa la dona detinguda, segons informa l'ANA. En l'incident van morir tres persones andorranes i hi va haver quatre ferits.
Aquest diumenge a les 19 hores es va produir un accident mortal a la L-313 a l'alçada d'Oliola. Dos vehicles van topar frontalment quan un tercer vehicle hauria realitzat una maniobra imprudent, obligant un dels turismes a desviar-se cap al carril contrari per no topar-hi. A causa d'aquesta maniobra dos vehicles van topar frontalment però el turisme francès va ser esquivat i va continuar la seva marxa.

Gràcies a la informació facilitada pels testimonis, els Mossos d'Esquadra van buscar el vehicle i el van localitzar, aquest diumenge a les 20.50 hores a la C-13. Van detenir la seva conductora, una dona de 68 anys i de nacionalitat francesa, per un delicte d'homicidi imprudent. La dona viatjava sola i no va patir cap dany.

Les víctimes mortals de l'accident són tres andorrans, Emília M.M., de 57 anys, Antonio M.A., de 61 anys, i Meritxell M.M., de 25 anys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT