PUBLICITAT

El Congrés de Turisme de Neu i Muntanya espera 400 assistents

  • Les inscripcions arriben a les 300, superant les xifres d'edicions anteriors
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un moment del darrer Congrés de Turisme de Neu i Muntanya Foto: TONY LARA

El 7è Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya ja compta amb 300 inscrits, i des de l'organització calculen que arribaran a haver-hi prop de 400 assistents, comptant ponents i prop d'una setantena de periodistes d'Andorra, Espanya i França. El congrés, que se celebrarà els propers dies 11 i 12 d'abril al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, se centrarà en Turisme de muntanya 2.0: noves estratègies d'èxit. Comptarà amb ponents d'alt nivell de Suïssa, República de Corea, Itàlia, França, Espanya, Sèrbia, Bulgària, Islàndia, Canadà, la Xina i Andorra.

La diversificació de l'oferta turística, la manera d'informar-se dels visitants i les noves vies de comunicació per atraure clients seran els eixos principals de la 7a edició del Congrés Mundial de Turisme de Neu i de Muntanya. En aquesta ocasió ja s'ha aconseguit atraure més inscrits que en les edicions anteriors, i s'ha superat els 300 assistents, que tindran l'oportunitat de millorar els seus coneixements en màrqueting turístic i en noves tecnologies.

Tal com indica el cònsol major de la Massana, David Baró, l'ampli programa de ponències amb vessant pràctica i clara aconseguirà que els participants es puguin enriquir amb l'intercanvi d'experiències. A més, el secretari general de l'Organització Mundial del Turisme, Taleb Rifai, apunta en la presentació del congrés, que aquest és el principal fòrum per abordar els desafiaments que afronta el turisme de muntanya en totes les seves formes i durant totes les estacions de l'any, informa l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT