PUBLICITAT

Andorra serà per primera vegada als Paralímpics

  • Els nedadors Codina i Sánchez han obtingut la classificació mèdica
EL PERIÒDIC
SHEFFIELD

Periodic
Toni Sánchez, en una prova de braça de l'any passat Foto:FADEA-FADEM

Andorra ha obert una altra pàgina en la història esportiva ja que per primera vegada dos esportistes del país competiran en els Jocs Paralímpics de Londres 2012. Es tracta dels nedadors Marc Codina i Toni Sánchez.

Els dos integrants de la Federació Andorrana d'Esports Adaptats (FADEA) van aconseguir ahir en l'Open Britànic disputat a Sheffield (Anglaterra) la classificació mèdica per poder ser en la gran cita del pròxim mes de setembre, segons va informar ahir el coordinador del Comitè Paralímpic d'Andorra, Carlos Alberto de Jesús Caicedo. «Tant la classificació mèdica per obtenir el passaport per als Jocs de Londres com les marques assolides són molt ben valorades pels responsables tècnics i pel Comitè; estem feliços i contents per aquests resultats», va assenyalar De Jesús.

SÁNCHEZ FARÀ TRES PROVES / En l'Open Britànic Sánchez va obtenir una marca d'1min 2,24s en els 50 metres lliures i de 2min 31,27 en els 100 lliures –disciplina en la qual ha millorat la marca personal en més de vuit segons–, a més de fer 3min 6,96s en els 100 braça–també millor registre personal, rebaixat en uns 4 segons– confirmant així la seva futura participació en tres proves.

Pel que fa a Codina, participarà en els 100 lliures, disciplina en la qual va millorar en 14 segons establint la marca a Sheffield en 1min 51,87s i en els 50 lliures, prova en la qual va fer 46,75s.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT