PUBLICITAT

La convocatòria d'ajuts al lloguer es tanca amb un 20% menys de sol·licituds

  • El 60% de les demandes s'han rebut durant la darrera setmana de termini
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA


El Departament d'Habitatge ha rebut 861 sol·licituds per acollir-se als ajuts a l'habitatge de lloguer 2010, un 20% menys que en la convocatòria anterior. Així ho ha fet públic el Govern a través d'un comunicat en el que es posa de relleu que el 60% de les sol·licituds s'han rebut durant la darrera setmana de termini, que va començar el 16 de juny i ha finalitzat el 16 de juliol.
La convocatòria d’ajuts a l’habitatge de lloguer 2010 ha incorporat nous requisits com són un import de lloguer màxim, un màxim d’estalvis i el càlcul de l’ajut parcial. Un cop finalitzat el període de presentació de sol·licituds, el Departament d’Habitatge ha rebut 861 expedients, un 19,91% menys que en la darrera convocatòria. De tota manera, s’han distribuït 1.645 dossiers, un 16% més que en la convocatòria 2009. El fet que s’hagin lliurat més expedients però que finalment no s’hagin formalitzat com a sol·licitud a Tràmits fa pensar a l'Executiu que davant la introducció dels nous requisits (lloguer màxim i estalvis màxims), les persones que no els compleixen ja s’han abstingut de presentar-la.

Dels 861 expedients presentats, el 64% els ha rebut el Servei de Tràmits del Govern i la resta, és a dir, un 36%, els serveis de tràmits dels comuns. Durant les dues darreres setmanes van entrar la majoria dels expedients, concretament un 80%. De fet, l’última setmana va enregistrar un gran volum d’entrada d’expedients, un 60% del total. En concret, els dos últims dies van concentrar el 37% del total.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT