PUBLICITAT

Segon lloc de Pallàs amb millora de punts al Memorial Jordi Anglès

  • La corredora andorrana obté el segon lloc del podi en l'eslàlom FIS del Pas de la Casa
EL PERIÒDIC
PAS DE LA CASA

Periodic
Pallàs en l'eslàlom de Copa d'Europa, l'any passat a la pista de l'Avet Foto: TONY LARA

Carmina Pallàs continua en ascens en el seu primer any en rànquing FIS amb un segon lloc en l'eslàlom FIS del Memorial Jordi Anglés, disputat al Pas de la Casa. La corredora de la Federació Andorrana d'Esquí va sumar 79,13 punts –la millor en aquesta disciplina– que milloren els 89,07 que va fer als Nacionals júniors d'Itàlia la setmana passada. Entre les 23 que van acabar també hi havien Alexandra Borja amb un 15è lloc, Maria Lluelles amb un 20è i Raquel Pedragosa amb un 21è.

Durant aquesta Setmana Santa continuen les competicions d'esquí alpí al Principat amb els Nacionals sèniors. Divendres hi ha la supercombinada i el supergegant a la pistes Esparver i Llop de Grandvalira-El Tarter, dissabte el gegant a Arcalís i diumenge l'eslàlom a Pal.

Si aquest cap de setmana hi ha els Nacionals absoluts, la setmana passada es va fer el de les categories infants I i II a Vallnord. En el gegant femení d'infants I va guanyar Aina Cinca (ECAP) per davant de Laura Arnabat (ECA) i Carla Micas (ECA) i en nois es va imposar Quim Rodríguez (ECOA) seguit per Pol Suárez (PCGR) i Daniel Larriu.

En el gegant d'infants II va vèncer Sissi Hinterreitner (ECA) en noies, segona va ser Mariona Raméntol (ECOA) i tercera Carla Navarro (ECA); en nois va guanyar Kevin Courrieu (PCGR) per davant de Robert Martí (ECA) i Íñigo Larriu (PCGR).

En l'eslàlom d'infants I femení la millor va ser Laura Arnabat (ECA) seguida per Maria Palmitjavila (SEC) i Mireia Vázquez (SEC) i en nois Quim Rodríguez (ECOA) va repetir triomf per fer doblet, seguit per Mario da Cruz (PCGR) i Lucas López (PCGR).

I en l'eslàlom d'infants II la més ràpida en la categoria femenina va ser Carla Navarro (ECA), segona Noemí Mora (ECA) i tercera Marta Ribó (SEC) mentre que en nois es va imposar Kevin Courrieu (PCGR) que com Rodríguez va fer doblet, seguit per Llorenç Martín (ECOA) i Robert Martí (ECA).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT