PUBLICITAT

La Titan Desert 2012 serà més andorrana que mai

  • Tudel, campiona al 2009 i absenta els darrers dos anys, torna a inscriure's
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Tudel afronta una etapa de la Titan 2009, l'any que va ser campiona Foto: EL PERIÒDIC

La Titan Desert by Gaes virà la setena edició del 29 d'abril al 4 de maig i serà més andorrana que mai ja que el Principat tindrà fins a set corredors –dos més que l'any passat– en la línia de sortida en una edició que comptarà amb 410 corredors.

Ramon Aranda, un clàssic ja en el Dakar de les bicicletes, és un dels nomes destacats dins del grup tricolor en el qual també hi hauran Emili Pérez, Josep Maria Rossell, Eduard Vega, Jordi Pallàs, Sintu Vives i Ariadna Tudel. Aquesta última torna al món de la competició després de prop d'un any desconnectada; de fet l'any passat va ser baixa tot i que fa dos anys va ser la vencedora en la categoria femenina. El cartell d'estrelles de la Titan Desert serà novament atractiu, amb il·lustres del ciclisme com ara Roberto Heras, Melcior Mauri o José Manuel Moreno, esportistes d'alt nivell d'altres disciplines com és el cas de Marc Coma o Virginia Berasategui i de personatges públics aliens al món de l'esports com Santi Millán, entre d'altres.

RETORN ALS ORÍGENS / La Titan Desert de l'any passat va començar, per primera vegada, en terres espanyoles –a Granada– amb un recorregut totalment innovador. Aquest any, però, la carrera es farpa de nou íntegrament en terres del Marroc. Seran 680 km de recorregut dividits en sis etapes i amb el punt de sortida a la petita localitat de Merzouga, prop de les dunes del Erg Chebbi i el d'arribada a Maadid. La prova tindrà també una gran varietat de terrenys: des de les típiques dunesa les pedres i els paranys de muntanya per cotes superiors als 2.000 metres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT