PUBLICITAT

Pablo Sánchez signa amb el River per dues temporades

  • La confirmació del fitxatge de Holmes està en espera d'un fax i seria per un any
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Pablo Sánchez defensa Drame en el partit del curs passat al Poliesportiu d'Andorra, a l'abril. Foto: TONY LARA

Pablo Sánchez és un fitxatge il.lusionant per al River i ahir el club va confirmar la seva incorporació per a les dues pròximes temporades. El cas de James Holmes també s'havia d'haver confirmat ahir, però al tancament de l'edició Francesc Solana encara estava en espera del fax amb el sí del nord-americà.

El director esportiu va celebrar l'arribada del ja exaler del Tíjola: "Es tracta d'un jugador cridat a ser un dels pesos pesants del vestidor. És molt regular... jo diria que és un estil Carlos Jiménez, amb qualitat, molts recursos, un bon caràcter i sacrificat per l'equip", va dir. Respecte a Holmes, Solana va avançar que el contracte seria per una temporada i que es tracta d'un "superclasse". En principi aquest fitxatge també està aparaulat i sotmès a la revisió mèdica després d'estar gairebé tota la temporada de baixa per la lesió d'un dit del peu, però falta el paper que ho confirmi de manera oficial.

SÁNCHEZ, ENCANTAT
Aquest rotatiu es va posar ahir en contacte amb Sánchez i les primeres paraules de l'aler càntabre van ser: "Per fi arribo a un club seriós". El motiu: la crisi que tant està afectant també en el món de l'esport. El Tíjola està tenint problemes econòmics, necessita diners per jugar a la LEB Or i li van oferir un contracte a la baixa: "Aquesta era la primera opció, però les condicions eren inacceptables i em sentia insegur en aquest club. A mitjan de juny vaig rebre la trucada del River, que m'oferien un contracte interessant i té un projecte atractiu per pujar i no he dubtat".

Sánchez també és conscient que la seva arribada ha generat moltes expectatives al club però ell vol tornar la confiança depositada: "El club ha fet un gran esforç per tenir-me però a mi m'agraden els reptes, no hi ha problema", va sentenciar. Només ha jugat dos partits a la LEB Or, fa quatre anys a Alerta Cantabria Lobos, i admet que li agradaria pujar però ell manté els peus a terra i no vol avançar esdeveniments: "És aviat per marcar-nos objectius, però el River ha estat un dels primers clubs en moure's al mercat i té jugadors de qualitat contrastada. Matalí, Piru, Casals... De tots me n'han parlat bé, ja tinc ganes de començar".

Sánchez només ha estat a Andor- ra quan el seu exequip va venir al Poliesportiu a l'abril i vindrà per començar la pretemporada, a partir de la primera setmana d'agost.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT