PUBLICITAT

Machado també guanya al Campionat de Catalunya aleví

  • Puja al primer calaix del podi en la primera cursa a Móra d'Ebre després de vèncer a l'Espanyol
EL PERIÒDIC
MÓRA D'EBRE

Periodic
Àlex Machado, en el certamen Català a Móra d'Ebre. Foto: FOTOESPORT

Àlex Machado va tornar a ser un dels protagonistes de la categoria alevina al Campionat de Catalunya en adjudicar-se el triomf en la primera carrera, gairebé un mes després de guanyar en l'Espanyol al circuit de la Cartaya que el deixa amb opcions de proclamar-se campió.

El pilot andorrà d'AV Racers va ser un rival per batre en la cursa de Mora d'Ebre que es va disputar el cap de setmana passat. Ja ho va demostrar en els entrenaments oficials, en què va marcar el segon millor temps, a només setze mil.lèssimes d'Eliseo Martínez, el seu gran adversari tant en l'àmbit català com estatal. En la primera carrera, la que va guanyar, es va situar líder després d'una gran sortida; Martínez el va atacar amb èxit en la sisena volta, però Machado estava enganxat a ell i en la vuitena volta va realitzar l'atac definitiu que valia el triomf.

DESPRÉS, ABANDÓ PER COL.LISIÓ
La segona va ser molt més renyida; l'andorrà sortia primer, però els rivals empenyien amb força i al pas per la cinquena volta era quart. Llavors va reaccionar, però a dues voltes per al final, quan era segon, Carlos Lloberas li va donar un cop pel darrere i el va treure de la pista. "He intentat tornar a entrar, però amb la grava en va ser impossible. No he pogut fer res per evitar l'abandó", va explicar el pilot. El Català de kàrting es reprendrà el 16 d'octubre, però abans, el primer cap de setmana de setembre, Machado disputarà la segona prova de l'Espanyol a Alcalá del Río (Sevilla), on pot ser campió del certamen estatal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT