PUBLICITAT

El Cicle de cinema de muntanya i de viatges tanca l'edició d'enguany amb 900 espectadors

  • La visita dels germans Pou, els escaladors bascos Iker i Eneko, va ser la sessió més concorreguda amb 307 d’espectadors

04042012_david fuste

L'escaladora catalana Sílvia Vidal. Foto: COMÚ D'ORDINO
El Cicle de cinema de muntanya i de viatges ha reunit 900 espectadors en les sis sessions programades conjuntament per quart any consecutiu entre els comuns de la Massana i Ordino, en col·laboració amb la Fundació Muntanyencs per l’Himàlaia. Segons informen des del Comú ordinenc, la visita dels germans Pou, els escaladors bascos Iker i Eneko, va ser la sessió més concorreguda amb 307 d’espectadors.

La proesa que David Fusté recull a Alt Urgell en un dia va ser la segona pel·lícula més vista del cicle amb 165 espectadors que van seguir l’escalada de sis parets (1.800 metres) en tretze hores. L’ascensió al cim Muztagh-ata (7.546 metres), a la serralada de Kunlun, a l’oest de la Xina, encapçalada pel resident a Ordino Andreu Ferrer juntament amb Raquel Mirabent i Robert Massana va rebre 155 espectadors. I en quart lloc, se situa l’experiència en solitari de l’escaladora catalana Sílvia Vidal que va posar punt final al cicle la setmana passada amb assistència de 140 espectadors amb el documental Via naufragi.

El Comú d'Ordino destaca, com a novetat d’enguany, el documental sobre la incursió al sistema espeleològic de Peñarrubia (Pics d’Europa), a càrrec de l’Espeleo Club Sabadell que va inaugurar el cicle. La responsable de la programació del Cicle, Maria de la O Soto, ha destacat la fidelitat del públic i ha valorat positivament l'afluència d'espectadors i la qualitat dels documents que s'han pogut veure. De la seva banda, la directora de Cultura i Turisme de la Massana, Montse Checa, ha assenyalat que 'el més important és que els espectadors poden compartir experiències amb els ponents'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT