PUBLICITAT

Grandvalira obre al 100% per rebre fins a 12.000 esquiadors

  • El circuit de fons de La Rabassa tindrà que tancar per Pàsqua degut a les pluges
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Esquiadors a Grandvalira, a la Setmana Santa de fa pocs anys. Foto: TONY LARA

Les principals estacions d'esquí es preparen pel darrer alè de la temporada. Si el dilluns Vallnord va anunciar que obriria el cent per cent de les instal·lacions, per rebre a un turisme que preveuen que ocuparà el 60% de les habitacions hoteleres, ahir va ser Grandvalira qui va optar per manifestar que també ho obrirà tot per les darreres festivitats.

La directiva va anunciar que espera rebre durant la Setmana Santa una afluència d'entre 10.000 i 12.000 visitants diaris. Per aquest motiu, el domini esquiable obrirà els 195 quilòmetres de pistes i el 100% de les instal·lacions. El total obert, igual que a Vallnord, per poder augmentar els visitants en la darrera oportunitat que dóna el turisme de neu, informa l'ANA.

Les cotes a l'estació aniran des dels 60 als 120 centímetres de neu amb qualitat primavera. Des del domini indiquen que les precipitacions en forma d'aiguaneu d'aquest dimarts i dimecres poden derivar en nevades febles aquest dijous a partir de la cota 1.500 metres. A partir de divendres, el temps inestable deixarà pas a un cap de setmana amb predomini de les clarianes, el que pot millorar la situació pels esquiadors, amb també agradables temperatures.

La mala noticia es va trobar al circuit de fons de La Rabassa. El tram esquiable de Naturlàndia, a Sant Julià, no podrà romandre obert, degut a les darreres pluges. Amb les nevades de fa dues setmanes, s'esperava arribar a la Setmana Santa, però definitivament ahir es va anunciar que no serà possible.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT