PUBLICITAT

El lladre de l'Àliga d'Or podria ser un reincident

  • La propietària diu que es tracta d'un romanès detingut ja el 2007 al país
CLARA GARNICA/ GLÒRIA GURDÓ
EESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La joieria Àliga d'Or al carrer de la Llacuna al centre de la capital. Foto: TONY LARA

La propietària de la joieria l'Àliga d'Or, Gemma Guasch, víctima d'un robatori la matinada de dilluns passat, en què un home se'n va endur 30.000 euros en joies, va explicar ahir a EL PERIÒDIC que «la Policia ha identificat el lladre, un noi prim de 25 anys». Gemma Guasch va dir que estava a l'espera d'una fotografia del sospitós que volia fer arribar al president del Gremi de Joiers, Enric Bartumeu, perquè tot el sector n'estés informat i així «en el cas que vulgui reincidir els afectats el reconeguin i donin l'alarma de seguida».

Tot i que la Policia no va voler afegir res més a aquestes declaracions, sinó que «la investigació segueix el seu curs i encara no hem procedit a cap detenció», la propietària de l'Àliga d'Or va precisar que es «tractaria d'un romanès conegut pels serveis de Policia ja que se l'havia detingut el 2007 per uns fets similars». Sembla ser que algú deuria escoltar l'home parlar perquè el sospitós «parla castellà amb un accent marcat». Per a Gemma Guasch ara el problema és «que no sabem si encara està a Andorra o si ja ha creuat la frontera, estic convençuda que de ser així les joies que ens han robat aniran a parar en alguna botiga de compra d'or».

Els fets/ La matinada de diumenge a dilluns, la joieria l'Àliga d'Or, al carrer de la Llacuna d'Andorra la Vella, va patir un robatori amb escalament. Un home en va rebentar la porta blindada i es va endur el que hi havia a la vitrina. «Segurament perquè no va tenir temps d'anar més lluny» va explicar la propietària de l'establiment, «ja que a l'interior hi tenim la caixa forta, però l'alarma es va posar a sonar d'immediat». Com la majoria de joieries del Principat l'alarma de l'Àliga d'Or està connectada a la policia que va enviar-hi ràpidament una patrulla. A més dels danys materials causats, el lladre es va endur joies per un valor de 30.000 euros i afortunadament dos testimonis, veïns del barri, van presenciar els fets i van testimoniar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT