PUBLICITAT

Gelabert relleva Medina com a director d'Arinsal-Pal

  • La incorporació es transitòria fins que s'incorpori un nou gestor
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Miquel Medina. Foto: EL PERIÒDIC

Josep Maria Gelabert, fins ara responsable d'actius d'EMAP, substituirà a Miquel Medina com a director general d'Arinsal-Pal, fins que s'incorpori un nou gestor. Així ho va comunicar ahir el consell d'administració de la societat EMAP SAU, després de la sessió ordinària celebrada a la tarda. Medina deixarà el càrrec al capdavant de l'estació i al consell d'administració a partir del 15 d'abril.

Agraïments / El president del Consell d'Administració, David Baró, va agrair a Miquel Medina el seu esforç i el seu compromís amb l'empresa durant aquests darrers 12 anys. Medina va agrair al Comú de la Massana la confiança rebuda durant aquests anys al capdavant del que ha estat un «projecte apassionant», al temps que va agrair a tot el personal el seu suport i la seva professionalitat. Segons van informar des del Comú, les dues parts van acordar, de mutu acord, la finalització del contracte a principis de mandat, amb l'objectiu de finalitzar un cicle i iniciar una nova etapa.

reptes de futur / Durant la reunió informativa amb el personal fix, el president del consell d'administració també va explicar els reptes de futur d'EMAP.

Entre ells, el responsable va destacar la realització del pla de viabilitat financera de la societat, la reestructuració del deute, l'optimització del quadre de gestió, les accions necessàries per aconseguir l'entrada de capital privat a la societat així com la professionalització del consell d'administració de les estacions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT