PUBLICITAT

Òscar Casal, dinovè en un nou circuit internacional

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Només dos dies després de córrer el Quilòmetre Vertical als Dolomites corresponent als Campionats del Món, i sense prou temps per recuperar les energies, Òscar Casal va ser el millor andorrà en aconseguir la dinovena posició en la Clàssica Olla de la Vall de Núria, una cursa que forma part d'un nou circuit internacional esponsoritzat per Buff, conegut com Mountain Running International Cup i format per sis proves, durant sis mesos i a sis nacions diferents.

Aquesta és la tercera cursa del certamen, que ja ha passat pel País Basc i Grècia i li falten les de Perics (França) el dia 22 del mes vinent, Itàlia el cinc de setembre i, per acabar, el Marroc el set d'octubre. Casal va estar a l'alçada i va obtenir una marca de 2h 43min 15s en completar els 21 quilòmetres del recorregut per l'entorn de Queralbs (el Ripollès), amb 1.950 metres de desnivell. L'internacional andorrà va acabar a 25min 18s del guanyador, Kilian Jornet.

Destaquen també les actuacions del resident català Agustí Roc, segon classificat, a 3min 12s de Jornet, el trentè lloc de Marc Casal amb un temps de 2h 55min 42s --també havia estat als Dolomites-- i el 41è de Joan Valls, amb una marca de 3h 11s.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT