PUBLICITAT

Assegurar el 'play-off' és el principal objectiu de De la Rosa

  • L'equip afronta aquesta setmana jornades de càrrega amb tres sessions diàries per entrar en la recta final
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Cabinho intenta el gol davant del porter de l'Hospitalet BellSport, Jiménez, dissabte passat. Foto: TONY LARA

Assegura el tècnic de l'Hotels Plaza Andorra, Xavier De la Rosa, que el partit més dur «dels meus últims anys» ha estat el que es va disputar dissabte contra l'Hospitalet BellSport. «Hi havia molts nervis, si perdíem l'objectiu hagués estat a partir la lluita per la permanència». Ara, per contra, amb la victòria tot és diferent, i veu «molt difícil» el descens. L'objectiu clar és intentar mantenir-se en zona de play-off. Aquesta setmana el treball s'intensifica amb tres sessions diàries per afrontar la recta final.

El calendari de l'Hotels Plaza és complicat, però De la Rosa considera que aquesta temporada «cap jornada ha estat fàcil». Amb tot, el tècnic del primer equip considera que «el pitjor partit» serà «el de Manzanares»: «Ara mateix és un equip en ratxa, i això és el més perillós que té. No és un equip amb grans noms, però està en un estat de gràcia. Fa set jornades era a 15 punts del Granada (el líder), i ara és a cinc punts, i si l'Oxipharma perd contra ElPozo el pròxim partit, cosa que pot ser perfectament, és pot posar a dos».

El final de temporada, les cinc jornades que resten per davant abans no comenci el play-off, deixa l'Hotels Plaza amb un primer rival de la part baixa de la taula, el Playas de Castellón, penúltim, però ja es va veure dissabte contra l'Hospitalet, últim, com de complicat és vèncer sigui contra el líder, un equip de mitja taula o el fanalet vermell.

Després de visitar Castelló el 14 d'abril, el club rebrà el líder Oxipharma de Paulinho, amb el record del partit d'anada, amb el mal rotllo que va quedar per a De la Rosa i els seus homes per les picabaralles amb l'exjugador de l'Andorra. Això serà el 21 d'abril al Poliesportiu. Després, viatge per jugar a casa del Manzanares el 28, el duel al Principat contra el Melilla –avui tercer per la cua– el 5 de maig, i tancar la fase regular el 12 de maig a la pista de l'Space Gasifred Ciutat d'Eivissa, quart per la cua.

És a dir, que el camí de l'Hotels Plaza té tres rivals de la part baixa, i dos de la part alta, però tots, segons De la Rosa, igual de perillosos. «Cada partit ara és com una final, perquè el que fem marcarà on volem quedar». La bona notícia és que De la Rosa ja pot comptar, des de dissabte passat, amb tots els jugadors.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT