PUBLICITAT

L'equip de muntanya mira als 20 primers de la Copa del Món

  • En les Vertical, els germans Ferran i Xavi Teixidó treballen per ser entre els 15 millors
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ferran teixidó, Lluís Sanvicente i Ferran Teixidó, als Dolomites. Foto: EL PERIÒDIC

El seleccionador Carles Font i la directiva de la Federació de Muntanyisme (FAM) ja han concretat el pressupost per la temporada d'estiu. Serà una mica inferior que el de la temporada passada, com estava dins de la previsió, però l'exigència es mantindrà perquè els mateixos corredors s'ho (auto)demanen: entre els 20 primers en la Copa del Món, i entre els 15 en les Vertical.

Lluís Sanvicente, Óscar Casal, Marc Casal i Joan Valls formaran l'equip de la Copa del Món –World Series– que inclou per obligació de la normativa puntuar en una Vertical, en aquest cas la dels Dolomites, a Canazei (Trento), el 22 de juliol. Abans, la Copa del Món s'iniciarà a Zegama, al País Basc, el 20 de maig. La competició preveu com a següents cites, a més de la Vertical dels Dolomites, el Giir di Mont, a Premana (Lecco), el 29 de juliol, per continuar tot seguit el 12 d'agost a Zinal (Suïssa). Els quatre corredors seleccionats seran a totes les curses, excepte a Zinal, que només correran Sanvicente i Valls, perquè els germans Casal marxaran cap a Estats Units, on disputaran per segon any consecutiu la Pikes Peak, el 19 d'agost.

FERRAN TEIXIDÓ CORRERÀ AMB XAVI / Ferran Teixidó deixa les distàncies llargues i aposta per les Vertical amb el seu germà, Xavi. Els dos competiran a Loutraki (Grècia) el 10 de juny, continuaran a Canazei amb la resta de l'equip el 22 de juliol, després Martigni (Suïssa) el 20 d'octubre, i ja l'11 de novembre, tancar la temporada al Puig Campana (Espanya).

La FAM disputarà també els Skygames: el 30 de juny la Vertical amb els sis atletes, i el 8 de juliol la llarga amb un equip per determinar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT