PUBLICITAT

Mestres (exigents) per un dia

  • Kevin Esteve i Lluís Marín mostren com millorar la tècnica en descens i ?snow'
EL PERIÒDIC
GRAU ROIG

Periodic
Els alumnes que ahir van assistir a la classe magistral d'Esteve i Marín, al sector Grau Roig de Grandvalira. Foto: EL PERIÒDIC

Lluís Marín, que es demana el màxim amb la taula als peus, ahir va voler transmetre tantes coses als alumnes, que fins i tot es va plantejar si, potser, no estava demanant massa a aquells que voldrien seguir els seus passos. La sessió d'ahir va ser amena, perquè la Masterclass que va organitzar el Club Jove de MoraBanc al sector Pas de la Casa-Grau Roig de Grandvalira, va comptar amb l'home que ha portat a Andorra a un podi en una Copa del Món de snowboardercross, i a la jove promesa, i ja realitat, de l'esquí alpí de velocitat, Kevin Esteve. Tots dos van haver d'explicar-se bé davant d'una quinzena d'atents i esponjosos alumnes, que tot ho agafaven.

Els dos corredors de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) es van convertir en professors, quan de normal són ells els que han de fer el que els seus respectius entrenadors els hi diuen. Així, Marín es va esforçar per explicar la millor tècnica per les baixades amb taula de surf, demostrant de la mateixa manera la passió amb què viu el seu esport. Marín també va aprofitar per explicar als joves aprenents com fer front a un bon salt, i va fer una prova en viu a l'Snowpark del Pas de la Casa.

Per la seva part, el grup que dirigia Kevin Esteve va aprendre com fer front a una disciplina que és de les més exigents d'esquí alpí. El descens, on s'agafen grans velocitats i una bona tècnica és fonamental per gestionar els salts, era el tema principal del dia, i així tampoc Esteve no es va resistir a la temptació de provar salts i trucs que van agradar als seus deixebles.

Qui els ho anava a dir, a aquests dos joves esquiadors, que poc temps després de començar a ficar la poteta en el circuit mundial, ara serien un referent en un país en què cada vegada més es demanen bons resultats per a l'esquí alpí i l'snowboard. Amb el podi de Marín a Valmalenco en l'última prova de la Copa del Món, amb les bones actuacions d'Esteve en descens la passada temporada, amb tot plegat la idea és que els esports de neu tinguin finalment el reconeixement que ells creuen que mereixen. Perquè hi treballen, i per això tenen molt a ensenyar als més joves.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT