PUBLICITAT

Taules inesperades de De la Riva a l'Open Internacional

  • La tercera jornada deixa només dotze jugadors amb ple de victòries
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
De la Riva, en la partida contra Fierro, ahir a l'Hotel Sant Gothard. Foto: FEVA

La tercera jornada de l'Open Internacional que s'està disputant a l'Hotel Sant Gothard de la Massana va deixar ahir nombroses sorpreses i tan sols dotze jugadors dels més de 160 mantenen un ple de victòries.

Entre dites sorpreses hi ha la del número u tricolor, Òscar de la Riva, que va fer taules amb l'equatoriana Martha Fierro, mestra internacional amb 2.372 punts ELO pels 2.532 de l'andorrà. Destacar també l'empat d'altres taulers de la part alta de la classificació com el de Balogh, tercer al rànquing, Paunovic --vuitè--, Alsina --novè--, Narciso --onzè--, Pavlovic --setzè-- i Cori --dissetè--, que també han cedit mig punt però sobretot cal subratllar la derrota del gran mestre cubà Omar Almeida, campió del circuit Català 2009, que va perdre amb el mestre internacional rus Vasilij Gagarin.

GARCIA SUMA DOS PUNTS
El següent andorrà en la taula és Raül Garcia, que es va imposar a Jordi Colomer i suma dos punts. Amb un i mig hi ha Vicenç Santamaria que va fer taules amb Georgina Beltran, i Joan Fernández i Joan Moscoso, que van obtenir el mateix resultat davant Esteve Mateu i Yonatan Levine, respectivament. Francesc Rechi, de la seva banda, no va poder amb Iván Martínez i continua amb un punt, igual que Marc Torrent, que ahir va derrotar Diana da Rocha. Amb mig continua José Maria Gorgues, que ahir va perdre, i encara no han puntuat Francesc López, David Gorgues i Marc Pericas.

Avui la competició continua al Sant Gothard amb la quarta jornada, la qual avui espera reduir encara més la part alta de la taula.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT