PUBLICITAT

Els cònsols creuen que no totes les parròquies han d'assumir les mateixes competències en matèria social

  • Els mandataris comunals proposen cada parròquia pugui decidir què vol assumir en funció de les seves característiques i necessitats

03042012_consols1

La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, i el seu homòleg de la Massana, David Baró, durant la roda de premsa posterior a la reunió de cònsols d'aquest dimarts.. Foto: ANA/ M.T.
Els cònsols de les set parròquies han expressat aquest dimarts la voluntat de poder participar en l'elaboració de la proposició de llei d'atenció social que està preparant el grup parlamentari demòcrata. El text haurà de servir per regular les competències dels diversos serveis socials i de les competències impròpies que actualment assumeixen els comuns com ara les escoles bressol o l'atenció primària. Com que no hi ha una posició unànime entre tots els cònsols sobre qui ha de tenir la competència d'aquests serveis, s'ha proposat que la llei fixi que siguin del Govern però que es permeti la delegació de competències, de tal manera que cada parròquia pugui decidir què vol assumir en funció de les seves característiques i necessitats, tal com ha explicat la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer.
Seguirà ampliació.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT