PUBLICITAT

Marín: «No sé si continuaré, però seria un bon final»

  • El capità andorrà confirma que en cap cas no deixarà el bàsquet. «Segur», diu
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Dani Marín fa una passada davant la mirada del 'porter' Dmitry Flis. Foto: TONY LARA

El capità Dani Marín, amb 33 anys, ha viscut un ascens «que no podia imaginar mai». Així ho reconeix un jugador que ha passat per totes les categories, i que ara sap que el futur que se li presenta és per analitzar-ho: «Estic una mica cansat, és cert, però no he decidit res encara, tot i que és l'any que més dubtes tinc». Ara bé, l'andorrà assumeix que tancar la seva trajectòria al River així seria un regal: «Seria un bon final per mi, però ja veurem».

Decideixi el que decideixi, el que no farà és deixar de jugar: «El bàsquet no el deixaré segur, encara m'agrada molt jugar, considero que estic molt en forma». I hi afegeix: «El que m'he de plantejar és si vull estar en la dinàmica del primer equip, que és molt exigent, i compaginar-ho també amb la feina».

«A nivell personal», va manifestar ahir abans del partidet amb l'equip, «tampoc puc estar excessivament satisfet perquè no he jugat molts minuts, però jo era conscient del paper que tenia, que no era tant en la pista, sinó més aviat fora». «Personalment», hi va afegir, «estic super orgullós de formar part d'això, després de molts anys, arribar a LEB Or... me'n recordo de moltes persones, molts entrenadors, molta gent que ha passat, sobretot jugadors».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT