PUBLICITAT

El Campus Bernaus arrenca amb 44 nens

I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Bernaus fa un 'rondo' amb alguns nens, ahir a Aixovall. Foto: SÍLVIA CASALS

El Campus Marc Bernaus, que patrocina Reig Patrimoine, va començar ahir en el primer torn, que s'allargarà fins dissabte vinent, amb 44 joves d'entre deu i catorze anys.

L'estada que protagonitza l'internacional tricolor del Girona amb l'ajut de tècnics com ara el de l'Andorra, Richard Imbernon, realitzarà el segon a partir del dilluns de la setmana que ve i fins al 31 d'aquest mes, i té com a intenció l'ajut a joves valors, majoritàriament del Principat.

PILOTA I DIVERSIÓ ALHORA L'estada engloba cada dia quatre parts: una primera, a Aixovall, en la qual s'imparteixen classes de fonaments tècnics; al migdia, es desplacen a la piscina Riberaygua i dinen allà; a primera hora de la tarda hi ha sessió teòrica de vídeo per ensenyar fonaments tàctics, i per acabar la jornada tornen a Aixovall per jugar partits de futbol i futbol tennis. Demà, com a dia de parèntesi esportiu, els joves valors passaran la jornada a Naturlàndia. No hi ha prevista l'arribada de cap crack internacional, ja que aquesta no és la filosofia de l'estada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT