PUBLICITAT

Fudo-Shin i Shotokan Encamp es reparteixen el botí al Nacional

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Els clubs Fudo-Shin i Shotokan d'Encamp es van repartir el botí en el campionat d'Andorra que es va disputar el dissabte passat al complex encampadà i en el qual s'hi van donar cita també l'UrbanGym, el TKFI de la Seu i el CE Sant Julià. Els dos clubs guanyadors van sumar un total de deu medalles d'or per una de la Seu i una altra del Sant Julià, sent l'UrbanGym l'únic sense premi en una diada en la qual es va competir en kata, pre-kumite i kumite.

Destacar en les categories d'edat més avançades el títol de José Branco (Encamp) en sènior masculí de més de 73 quilograms i el de Sergi Herver (Fudo-Shin) en menys de 73, i els de Sandra Herver (Fuso-Shin) en júnior femení de més de 53 quilos i el de Reynante Tenorio (Sant Julià) en júnior masculí de menys de 65.

A banda de la vessant competitiva la Federació Andorrana de Karate va organitzar un curs d'arbitratge i actualització amb cinc nous aspirants a jutges principiants i dos a jutges nacionals, a càrrec del director d'arbitratge Luís Ignacio Gómez.

Tània Ribeiro va ser baixa per al Nacional perquè tenia cita a l'Open Internacional d'Itàlia, disputat a Milà i puntuable per a la Golden League en la qual la lluitadora del Fudo-Shin va caure en primera ronda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT