PUBLICITAT

Quatre ferits i llargues cues en un xoc frontal al túnel de la Pedrera

  • Col·lisionen tres vehicles però malgrat l'espectacularitat no va haver-hi ferits de gravetat
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Una grua transporta els vehicles accidentats, ahir al matí. Foto: TONY LARA

un accident entre tres vehicles al túnel de la Pedrera, a la Massana, va causar ferides a quatre persones, tot i que de caràcter lleu, segons va informar el cap de guàrdia de l'hospital Meritxell. L'espectacularitat de la col·lisió queda palesa en com van quedar els vehicles. A causa de l'accident es van haver de tallar els dos sentits de la marxa, i en conseqüència es van produir llargues cues tant d'entrada com de sortida de la Massana, en la seva unió amb Escaldes.

Els bombers van rebre l'avís a les 11.53 hores, pel xoc frontal entre dos turismes amb un tercer vehicle implicat. El cos va desplaçar-se fins al lloc dels fets amb una dotació per excarceració. Els accidentats van ser atesos pel SUM, i posteriorment van ser traslladats a Meritxell, on durant la tarda van ser donats d'alta.

La topada va tenir lloc a la boca nord del túnel de la Pedrera. Fins que els bombers no van acabar de retirar les restes d'oli i dels vehicles de la carretera, el trànsit no es va poder reestablir, un fet que va passar pels volts de la una del migdia.

cinc persones implicades / Segons va informar la Policia, en l'accident s'hi van veure implicats un turisme Renault Clio amb matrícula andorrana, una furgoneta frigorífic Peugeot Boxer també amb matrícula andorrana, i un turisme Citroen Xsara amb plaques espanyoles.

Al Renault hi viatjaven una conductora i el passatger, dona i home de 19 i 43 anys, andorrans. El conductor del Peugeot era un home 27 anys andorrà, i el conductor del Citroen un home 40 anys espanyol.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT